Divine Master Healing er en blanding af at være ren kanal for universet og at heale med en række højtvibrerende universelle energier. Healing foregår enten med hands-on, fjernhealing, 1:1 eller i grupper. Oftest er der budskaber, svar på spørgsmål og formidling fra dine guider, eller hvem der nu træder frem, med i sessionen.

 

fjernhealing (2)

 

Healingenergien bidrager derudover generelt til at skabe et større flow i kroppen, så energien kan flyde mere frit, samtidig med at den tilfører ny energi til kroppens celler og nervesystem. Derved understøttes kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Healing betyder at gøre hel og gennem det energi-flow, som healing skaber, kan fysiske og psykiske skader, traumer og blokeringer dæmpes eller opløses. Mange gange aner vi ikke, at der også kan ligge gamle og uløste bindinger fra tidligere liv. Disse kaldes karmiske bindinger/blokeringer. Jeg kan via dit sjælsarkiv gå ind og heale på dine karmiske blokeringer, så nogle af dine udfordringer i dette liv kan være lettere at se, få forståelse for og arbejde med. Bindinger/blokeringer som har kunnet bremse og forhindre dig i at bryde koden til at se nye muligheder. Vi kender alle det her med, at vi gang på gang går ind i de samme mønstre uden helt at forstå det. Det kunne ligge i karmiske bindinger/blokeringer fra tidligere liv.

Når du modtager healing ligger du fuldt påklædt i uforstyrrede omgivelser, gerne med et glas vand ved din side. Her healer jeg i ca. 35-45 min. Herefter modtager du en tilbagemelding fra mig på ca. 15 min enten på facetime, mobil eller lydfil – efter dit eget ønske.

Healingen og kanalisering, som jeg tilbyder, er både fra Reiki og fra højtvibrerende universelle energier som diamant- og krystalenergier, engle fra engleriget, optegnede mestre, stjernevæsner, forskellige galaktiske energier og højtstående lysvæsner. Jeg åbner mig op for de højtvibrerende energier og lysvæsner gennem hjertet og stiller mig til rådighed for universet som ren kanal og på den måde strømmer de forskellige frekvenser ud gennem mit hjerte, også kaldet hjertehealing. Budskaberne kommer fra mine guider og vejledere i universet.

Jeg transmitterer/kanaliserer også rene budskaber fra universet.

Jeg har gennem mange år følt mig i tæt kontakt med mine universelle og galaktiske guider og brug dem i mine egne spørgsmål og udvikling. Jeg er der nu, hvor jeg også gerne vil tilbyde dig muligheden for dette.